Archos Diamond S e un telefon atrăgător, performant și ieftin

Archos Diamond S e un telefon atrăgător, performant și ieftin

Cei de la Archos au creat multe dispozitive ieftine, iar noul Archos Diamond S este doar una dintre cele mai noi creaţii ce face parte din acelaşi trend.

Sunt şanse foarte mari ca Archos să nu fie brandul care vă vine primul în minte atunci când vă gândiţi să vă achiziţionaţi un nou smartphone. Cu toate acestea, portofoliul de produse al francezilor este unul foarte atrăgător, incluzând atât tablete cât şi smartphone-uri cu Android, toate la preţuri accesibile. Cel mai nou membru al acestei familii este Archos Diamond S.

Ilustrat în imaginea de mai sus, noul Archos Diamond S are un preţ nesubvenţionat de 250 de dolari, o valoare ce pare infimă în comparaţie cu preţul celui mai nou Galaxy Note sau iPhone 6. Partea fascinantă este că deşi este foarte ieftin, nu vă invită sub nici o formă la compromisuri. Este pur şi simplu ieftin şi bun.

Micuţul este construit în jurul unui procesor MediaTek octa-core ajutat de 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB expandabilă prin intermediul unui card microSD. Deşi aceste detalii sunt suficiente pentru a vă desfăşura activităţile de zi cu zi, merită menţionate şi camerele de 8, respectiv 16 megapixeli şi suportul pentru dual SIM. Pentru o autonomie peste medie acumulatorul de 2300 mAh are toate şansele să vă ţină departe de priză aproximativ 2 zile. Este preinstalat cu Android 5.1 Lollipop.

Momentan, nu se mai cunosc mai multe detalii despre Archos Diamond S, dar sunt şanse foarte mari ca acesta să ajungă în mâinile primilor utilizatori în luna noiembrie a acestui an. Pentru afla mai multe informaţii despre lansările Archos din următoarea perioadă, urmăriţi anunţurile noastre de la IFA 2015.