Apple Watch are un port ascuns, iar Reserve Strap face minuni folosindu-l

Apple Watch are un port ascuns, iar Reserve Strap face minuni folosindu-l

Din motive necunoscute, Apple a introdus un port ascuns în Apple Watch, iar creatorii Reserve Strap s-au decis să profite de el.

Pare un pic ciudat, dar se pare că Apple a introdus un port surpriză în locul de prindere a curelei de la . Cel mai probabil, acela are rol de diagnosticare. Nu a trecut însă foarte mult timp până când o echipă de oameni creativi i-au găsit şi alt scop.

În teorie, orice Apple Watch se încarcă prin inducţie, folosind un locaş de dimensiuni generoase de pe spatele ceasului. Asta înseamnă că nu-l veţi putea purta niciodată la mână în timp ce se încarcă. Alternativa vine de la creatorii Reserve Strap. Aceştia din urmă nu doar că au găsit soluţia pentru vă încărca smartwatch-ul în timp ce îl utilizaţi, dar afirmă că prin nou metodă se şi încarcă mult mai repede. Întregul concept pentru brăţara inteligentă gravitează în jurul portului ascuns de Apple a cărui poziţie o puteţi vedea în imaginea de mai jos. Designul iniţial pentru Reserve Strap era cel de mai sus, cu ajutorul acestei descoperiri însă, s-a ajuns la un aspect mult mai atrăgător pentru produsul final.

,,Utilizând acest port, în locul încărcării wireless, am fost capabili să obţinem o încărcare de capacitate mai mare mai rapid, timpi de încărcare mai eficienţi, îmbunătăţind în acelaşi timp timp durabilitatea şi eliminând orice interferenţe cu funcţionalitatea Apple Watch, inclusiv cu senzorul de feedback taptic şi monitorul cardiac.” Per ansamblu, lucrurile sunt clare. Acesta este un gadget de care veţi avea cu siguranţă nevoie dacă vreţi să amplificaţi . Există din păcate două probleme, una ţine de preţul exclusivist egal cu 250 de dolari, iar a doua vizează disponibilitatea. Pentru a pune mâna pe un Reserve Strap va trebui să aşteptaţi până în toamna acestui an. Pentru precomenzi, accesaţi pagina producătorului.

reserve-strap-640x291

Citește și: