14 dec. 2015 | 07:01

Apple afișează reclame la iPhone 6S pe iPhone-uri vechi

ACTUALITATE
Apple afișează reclame la iPhone 6S pe iPhone-uri vechi

În cazul în care sunteți utilizatori de iPhone și aveați încredere deplină în practicile Apple, această veste s-ar putea să vă schimbe un pic opinia.

În principiu, cei de la Apple au fost destul de ponderați în a vă servi reclame pe dispozitivele companiei. În ultima perioadă însă, se pare că au devenit mult mai agresivi la acest capitol, iar pe Twitter și Reddit au apărut mai multe persoane care se plâng de un comportament îndoielnic al gigantului din Cupertino.

La scurt timp după ce a permis dezvoltatorilor să creeze aplicații de tip ad-blocker pentru iOS, se pare că s-au descoperit mai multe circumstanțe în care Apple vă afișează pe iPhone reclame la iPhone 6S. În contextul în care un iPhone costă o avere, vă dați seama cât de frustrant este să accesezi o aplicație gratuită creată de Apple doar pentru a fi mustrat că nu ți-ai cumpărat încă cel mai recent smartphone al companiei americane. ,,Am observat că erau câteva aplicații ce necesitau actualizări, așa că am pornit App Store doar pentru a vedea o reclamă la iPhone 6S (Momentan folosesc un iPhone 5S cu iOS 9.2). Un astfel de gest s-ar putea justifica în AppStore, dar nu când încerc să actualizez ceva pe telefon. A mai vâzut cineva asta?

După cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, care a însoțit mărturisirile utilizatorului de pe Reddit, reclama respectivă nu este înșelătoare sau de tip spam menită să vă inducă în eroare. Este doar o reclamă la iPhone 6S. Cu toate acestea nimeni nu se aștepta la astfel de practici, mai ales când sunt oferite în mod discriminatoriu. Momentan, nici un utilizator de iPhone 6S sau 6S Plus nu s-a lovit de așa ceva, doar celor care folosesc terminale Apple mai vechi li s-a amintit că ar fi trebuit să investească într-un iPhone 6S.

iphone-6s-ad

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele