Noile gadgeturi lansate de Apple detaliate prin reclame făcute cu cap [VIDEO]

La câteva ore după conferinţa Apple, cele mai importante clipuri şi reclame din noul keynote au ajuns pe YouTube, iar voi le puteţi urmări mai sus.

Pentru că noile produse Apple nu puteau să fie anunţate fără câteva clipuri cu vocea lui Sir Jony Ive pe fundal, acestea au fost publicate online. Ca de fiecare dată, este greu să nu găseşti farmecul reclamelor Apple, chiar şi dacă îţi place să crezi că eşti imun la magia accentului britanic manifestat de vicepreşedintele responsabil de design din cadrul gigantului din Cupertino. Poate nu ţi-ai schimbat telefonul în 2-3 ani de zile, nu ai un iPhone şi nici nu plănuieşti să-ţi cumperi. Cu toate acestea, este aproape imposibil să treci cu vederea peste jocurile de cuvinte din reclama ,,iPhone 6S – The only thing that’s changed is…” Până şi luciditatea din spatele primei afirmaţii din clipul de aproximativ un minut este frapantă. ,,This is the iPhone 6S, not much is changed…except„.

Personal, cele mai interesante clipuri de prezentare din acest set mi se par cele la iPad Pro şi Apple Pencil. Nu pot spune că sunt neapărat fascinat de produsele ilustrate, dar mi se pare interesant modul în care Apple, într-un mod cât se poate de evident pentru cineva care urmăreşte lansările din industrie, a copiat din 15 locuri pentru a crea un produs, în mare parte, original şi de calitate. Din primul moment poţi face asocieri cu tabletele Surface sau Galaxy Note Pro. Trăiesc însă cum impresia că iPad Pro se va vinde semnificativ mai bine decât tabletele Microsoft sau Samsung aflate la această oră pe piaţă. Clipul cel mai amuzant este cel menit să descrie funcţionalitatea Apple Pencil. Dacă te-ai născut ieri şi ai văzut acest filmuleţ, ai fi tentat să crezi că Apple a inventat stylus-ul, dar nu este sub nici o formă aşa. Telefoane şi tablete cu stylus există de mult, iar particularităţile prezentate nu sunt nicidecum revoluţionare, doar maniera în care sunt detaliate poate fi, în cel mai bun caz, clasificată ca fiind originală.

Alexandru Puiu
04:00 10.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video