Mophie H2PRO îţi transformă iPhone 6 într-un gadget invincibil

Mophie H2PRO îţi transformă iPhone 6 într-un gadget invincibil

La distanţă destul de mare de ceea ce produc de obicei, noul H2PRO măreşte autonomia la iPhone 6 şi îţi face telefonul imun la trânte şi scufundări.

Indiferent cât de frumos e iPhone 6, niciodată nu a câştigat premii de anduranţă. Aluminiul se zgârie relativ uşor şi aveţi şanse foarte mari să se defecteze iremediabil dacă-l scăpaţi într-o baltă cu apă.

Răspunsul la toate problemele pe care le-aţi putea avea vreodată cu un iPhone 6 vine de la Mophie. Aceeaşi companie care în trecut producea carcase de iDevice-uri cu baterie suplimentară, acum şi-a diversificat portofoliul într-un mod radical. Noul Mophie H2PRO ilustrat în imaginea de mai sus este primul astfel de dispozitiv produs de americani.

Mophie H2PRO, în primul rând, îţi prin intermediul unui acumulator de 2750 mAh ascuns în carcasa de plastic. În al doilea rând, datorită certificărilor IP-68 şi MIL STD 810G-516, fără nici un fel de repercusiuni, poate fi scufundat până la 1,2 metri adâncime pentru 30 de minute şi poate fi dat de pământ de la 1,2 metri. În plus, folia destul de groasă care vă protejează faţa telefonului nu interferează în nici un fel cu funcţionarea panoului sensibil la atingere sau a cititorului de amprentă TouchID ascuns în butonul Home. Ca urmare, în final, smartphone-ul nici nu se zgârie.

La greutatea telefonului adaugă 112 grame, iar grosime unui iPhone 6 protejat cu Mophie H2PRO este de 17,4 milimetri. Disponibil momentan doar pentru precomandă pe site-ul producătorului, noua carcasă Mophie pentru iPhone 6 costă 130 de dolari şi va ajunge la primii utilizatori până la finele acestei luni.

Citește și:
Etichete: