11 aug. 2015 | 06:20

Apple a rezolvat problema. iPhone 6S nu se mai îndoaie

ACTUALITATE
Apple a rezolvat problema. iPhone 6S nu se mai îndoaie

După scandalul bendgate de anul trecut, se pare că iPhone 6S va reuşi totuşi să nu se mai îndoaie la fel de uşor, conform unei demonstraţii video de pe internet.

Este imposibil să nu fi auzit de bendgate, indiferent dacă sunteţi sau nu fani ai terminalelor Apple. Respectivul scandal s-a iscat la finele anului trecut când devenise evident că nu trebuie să manifeşti o forţă super omenească pentru a îndoi noul smartphone Apple. Deşi ulterior s-a dovedit că numărul terminalelor întoarse în magazinele Apple cu această problemă nu a fost foarte mare, întreaga situaţia a rămas sub forma unei pete negre pe istoria companiei.

Deşi în ultimele săptămâni am văzut multe zvonuri legate funcţiile posibile şi specificaţiile ipotetice ale noilor iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, este aproape imposibil ca gigantul din Cupertino să nu adreseze şi problema flexibilităţii nedorite în noile aparate. Unbox Therapy, aceeaşi publicaţie care a dat startul bendgate în urmă cu aproximativ un an, se pare că este prima care ne confirmă că Apple a remediat problema în iPhone 6S. Clipul de mai jos este construit în jurul unei carcase ipotetice pentru noul telefon, care, aparent, este mai groasă în punctele esenţiale. Mai precis, punctele cele mai slabe ale carcasei de iPhone 6, care aveau 1,14mm, acum au ajuns să aibă 1,9mm.

În mod normal, această informaţie descrisă mai sus ar trebui să vă ofere un nivel suplimentar de încredere în noul aparat, dar este greu să ştim adevărul până când iPhone 6S nu va fi lansat oficial. Nu de alta, dar se pare că întreaga carcasă pentru spate folosită în acest cli are 25 de grame, faţă de 27 de grame în cazul iPhone 6, iar această particularitate, în teorie, ar trebui să se reflecte într-un nivel scăzut de anduranţă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele