08 aug. 2015 | 08:36

Când se lansează iPhone 6S şi iPhone 6S Plus?

ACTUALITATE
Când se lansează iPhone 6S şi iPhone 6S Plus?

Cu toate că oficialii Apple au evitat să ne ofere până acum o dată de lansare pentru noile telefoane, iPhone 6S şi iPhone 6S Plus s-ar putea lansa în curând.

Cum se întâmplă deja de câţiva ani, este aproape imposibil ca Apple să nu organizeze o conferinţă de lansare în luna septembrie. De cele mai multe ori, aceea este perioada în care noi smartphone-uri Apple ajung în faţa reflectoarelor, urmând ca după câteva săptămâni să le putem cumpăra de la operatorii noştri preferaţi de telefonie. 2015 se pare că nu va fi o excepţie de la regulă.

Conform celor de la BuzzFeed care se bazează pe o sursă apropiată de companie, conferinţa de lansare pentru iPhone 6S şi iPhone 6S Plus de anul acesta se va desfăşura pe 9 septembrie, într-o zi de miercuri în cea de a doua săptămână a lunii viitoare. Ca fapt divers, data de 9 septembrie este aceeaşi în care gigantul din Cupertino şi-a organizat evenimentul pentru anunţarea iPhone 6 în 2014. Ca urmare, nu este deloc absurd ca aceeaşi dată să fie folosită şi anul acesta.

În ceea ce priveşte conţinutul respectivei conferinţe, există câteva lucruri sigure pe care le vom vedea anunţate şi câteva particularităţi care au o şansă mult mai mică de materializare. În primul rând, noile iPhone-uri vor fi în prim plan. Repetând reţeta din anii trecuţi, după iPhone 6 şi iPhone 6 Plus este aproape imposibil să nu vedem anunţate un iPhone 6S şi un iPhone 6S Plus. Acestea vor fi similare estetic cu modelele de anul trecut, dar vor avea o cameră mai bună şi un procesor mai sprinten. În plus, un nou Apple TV reprezintă de asemenea o posibilitate reală. În ultima perioadă au revenit în actualitate zvonurile despre un iPad Pro cu un display de 12,9 inci ce ar putea să facă parte din acelaşi anunţ. Mulţi spun însă că ar trebui să mai aşteptăm până în 2016 pentru el.

Apple trimite către publicaţii invitaţii către astfel de evenimente cu câteva săptămâni înaintea datei efective. Ca urmare, dacă 9 septembrie este data noii conferinţe, nu ar trebui să aşteptăm mai mult de câteva săptămâni până la o confirmare oficială.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele