21 iun. 2015 | 17:00

Aplicațiile GPS pentru iPhone care nu au nevoie de internet

ACTUALITATE
Aplicațiile GPS pentru iPhone care nu au nevoie de internet

Ți s-a întâmplat măcar o dată să ai nevoie de o aplicație GPS pentru iPhone, fără internet, care să te ajute să te descurci într-un oraș nou pentru tine și să înlocuiești clasica hartă cu smartphone-ul. Acum ai la îndemână soluția.

Dacă ești în căutarea de o aplicație GPS pentru iPhone, fără internet, noi venim acum cu mai multe soluții gratuite care să te ajute și să țină loc cu mare succes de navigator.

Am ales câteva dintre cele mai cunoscute aplicații GPS offline, gratuite care pot fi utilizate pe iOS și care nu or să te dezamăgească, dar nici nu or să îți încarce factura inutil.

Aplicație GPS pentru iPhone fără internet – Sygic

O aplicație GPS pentru iPhone fără internet foarte bună este cea produsă de TomTom Maps, Sygic GPS Navigation. Dispune de hărți ce inclus viziune 3D, oferă simplitate și o interfață intuitivă. Producătorii susțin că este cea mai descărcată aplicație GPS pentru iPhone fără internet din lume și promit că vor menține gratuitatea ei pentru totdeauna.

Puteți descărca aplicația de AICI.

aplicatie gps pentru iphone fara internet Sygic

Aplicație GPS pentru iPhone fără internet – CoPilot GPS

O altă aplicație GPS pentru iPhone fără internet complet gratuită pe care o poți descărca este CoPilot GPS. Aplicația oferă asistență audio în limba engleză, afișează hărți 3D, iar timp de 12 luni puteți obține și serviciile cu informații despre trafic gratuit.

Puteți descărca aplicația de AICI.

aplicatie gps pentru iphone fara internet CoPilot GPS

Aplicație GPS pentru iPhone fără internet – Here Maps

Această aplicație GPS offline pentru iPhone este produsă de Nokia și a fost relansată în martie, 2015. Aplicația pentru navigare de la Nokia a revenit pe piață după 15 luni de absență și este o alternativă gratuită excelentă la Maps furnizată de Apple. La prima lansare a aplicației, aceasta nu a avut succesul dorit de producători, deși oferă acces gratuit la toate funcțiile offline ale unui navigator.

Puteți descărca aplicația de AICI.

aplicatie gps pentru iphone fara internet Here Maps

Aplicație GPS pentru iPhone fără internet – iGo primo

iGo primo este o altă aplicație GPS offline pentru iPhone renumită, care are însă pachetele cu hărți offline împărțite pe țări, astfel că dacă navigați în țară, există o aplicație doar cu hărțile pentru România și Ungaria, care au fost actualizate de curând. Aplicația este una dintre cele mai populare pe dispozitivele Apple.

Puteți descărca aplicația de AICI.

aplicatie gps pentru iphone fara internet iGo primo

Aplicație GPS pentru iPhone fără internet – Google Maps

Google Maps este o aplicație GPS pentru iPhone fără internet, sau mai exact este o aplicație ce poate fi folosită și pe dispozitivele iOS și are opțiuni și pentru navigația offline. De curând cei de la Google au făcut un update care face cu atât mai utilă aplicația chiar și pe iPhone și se apropie mult de varianta Android.

Puteți descărca aplicația de AICI.

aplicatie gps pentru iphone fara internet Google Maps