24 feb. 2015 | 18:37

Nouă aplicații utile pentru Android [VIDEO]

VIDEO
Nouă aplicații utile pentru Android [VIDEO]

Băieții de la CuriosityLand au dedicat încă un episod special tehnologiei. De data aceasta, nu este vorba despre curiozități, ci despre aplicații utile pentru Android. 

Magazinul de aplicații Google Play este plin de programe, dar nu toate sunt sigure, utile sau funcționale. În topul de mai jos veți găsi aplicațiile care vă vor ajuta în folosirea de zi cu zi a smartphone-ului.

CuriosityLand este unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube din România, cu peste 40.000 de abonați. Pentru mai multe curiozități, din toate domeniile, îi puteți urmări pe pagina lor de Facebook, sau puteți vă puteți abona la canalul de Youtube.

1. Prima aplicație utilă pentru Android  se numește AppLock. Este gratuită și îți securizează foarte bine smartphone-ul. Tot ce trebuie să faci este să apeși în dreptul aplicației care vrei să fie securizată, îți setezi parola și nimeni nu va putea umbla în telefonul tău. De asemenea, are și o gama largă de coveruri, teme și pluginuri care pot fi ușor personalizate.

2. . A doua aplicație se numește CC Cleaner, cel mai bun “menajer” de smartphone-uri. Elimină singur lucrurile nedorite care îți încarcă memoria și poti elimina tu rezidurile, care pot ajunge chiar și la un GB.

3. A treia a aplicație utilă este un browser numit CM Browser. Este securizat, prin AppLock, desigur. Din punctul meu de vedere, este în concurență cu Google Chrome, instalat de altfel pe device-ul meu, fiind foarte ușor de customizat. Poți sta Incognito, adică nu există istoric și nu se salvează ceea ce vizionezi.

4. A patra aplicație este AR Effect. Ai patru efecte prestabilite și tu trebuie sa alegi unul și să te distrezi. Este o aplicație pentru cameră foarte distractivă, în care oriunde îndrepți camera, îți vor apărea dinozauri, pești etc. Poți muta tu obiectele din cadru, să filmezi sau să faci o poză. Din păcate este disponibilă numai pentru terminalele Sony.

5. A cincea aplicație utilă pentru Android se numește Music Volume EQ. Dacă ai un difuzor slăbuț, această aplicație este pentru tine. Mărește volumul melodiei cu până la 50% și îi poți regla basul și să te joci oricum dorești tu prin ea.

6. A șasea aplicație se numește PicsArt. Este una dintre cele mai prietenoase aplicații. Poți adăuga efecte pe poză, poți face colaje, poți desena și poți să alegi ce filtre dorești tu.

7. A șaptea aplicație se numește Shazam. Sunt sigur că măcar o dată ați auzit la radio o melodie frumoasă și nu ați știut denumirea. Datorită Shazam, apeși pe cerculeț, aștepți câteva secunde să perceapă melodia și ai aflat-o.

8. A opta aplicație utilă se numește Transparent Weather Clock. Cu ajutorul acestei aplicații. nu trebuie sa te mai întrebi dacă afară va ploua. Poate afla vremea pe cinci zile, câtă umezeală este și care sunt condițiile de precipitații.

9. Ultima aplicație se numește Twilight. De cate ori vă ustură ochii atunci când vă uitați prea mult la ecranul telefonului sau sunteți obosit? Cu ajutorul acestei aplicații, poți seta temperatura ecranului sau intensitatea luminii.