07 mai 2015 | 11:53

Aplicația pentru comenzi Pizza Hut a salvat patru vieți

ACTUALITATE
Aplicația pentru comenzi Pizza Hut a salvat patru vieți

Dacă ești persoana clasică, care preferă să comande pizza telefonic și nu prin aplicațiile pentru smartphone, s-ar putea să vrei să îți reevaluezi preferințele.

Cheryl Treadway din Florida a scăpat dintr-o situație periculoasă folosindu-se de aplicația celor de la Pizza Hut. Angajații restaurantului au văzut ce a scris femeia în secțiunea de comentarii a comenzii pe care o făcuse de pe telefon. Aceasta i-a rugat să sune la 911, pentru că era ținută ostatică împreună cu copiii săi. Responsabilii pentru comenzi i-au recunoscut numele, aceasta fiind clientă fidelă a restaurantului, așa că au contactat autoritățile.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au fost întâmpinați de femeia care avea un copil mic în brațe. În casă se aflau ceilalți doi copii ai femeii și iubitul acesteia, Ethan Nickerson, înarmat cu un cuțit. Polițiștii au reușit să îi scoată din casă în siguranță, iar bărbatul a fost arestat. Se pare că, în urma unor certuri aprinse, Nickerson i-a luat telefonul femeii și nu i-a mai permis să părăsească locuința singură.

ostatica

Singurul moment în care femeia a avut acces la telefon a fost atunci când i-a cerut acestuia permisiunea să comande pizza. „Nu știu dacă eu, personal, m-aș fi gândit la asta. A fost poate cea mai bună idee pe care Cheryl ar fi putut să o aibă. Bărbatul nu a avut nici cea mai vagă bănuială până să ne vadă la ușă”, a spus Curtis Ludden, locotenentul care l-a arestat pe Nickerson.

Așadar, poate nu ar fi o idee rea să îți descarci aplicațiile restaurantelor de la care comanzi cu regularitate, doar ca măsură de precauție,