14 dec. 2015 | 18:11

Aplicația Google devine mult mai utilă pentru utilizatorii de iPhone

ACTUALITATE
Aplicația Google devine mult mai utilă pentru utilizatorii de iPhone

Rareori vedeam funcții complet noi în ultimele versiuni ale aplicației Google, dar dacă aveți un iPad Air sau un iPhone 6S ar fi bine să vă instalați update-ul.

Odată cu lansarea iOS 9 și a noilor iPhone-uri 6S și 6S Plus, cei de la Apple au introdus câteva funcții interesante. 3D Touch reprezintă un mod inovativ de a interacționa cu terminalul vostru Apple similar cu click dreapta pe PC sau Mac. Posesorii de tablete Apple se pot bucura în sfârșit de o formă de multitasking ce vă permite să aveți mai multe ferestre diferite pe ecran în același timp. Din păcate, pentru a fi cu adevărat utile, aceste funcții trebuie să fie întâi implementate de către dezvoltatorii de aplicații mobile în propriile creații pentru iDevice-uri.

Cea mai recentă companie care și-a actualizat aplicațiile pentru a profita de noutățile Apple este Google. Dacă vă veți instala ultima iterație a aplicației omonime, veți avea parte de o veste foarte bună. În primul rând, dacă folosiți unui dintre ultimele iPhone-uri, când veți apăsa un pic mai tare pe icoana Google veți putea iniția rapid o căutare standard, cu ajutorul vocii sau o căutare după imagini.

În ceea ce privește utilizatorii de iPhone, funcționalitatea multitasking va fi cu siguranță apreciată. Nu de alta, dar este foarte util să faci ceva pe tabletă și, fără să părăsești respectiva aplicație, să poți iniția o căutare pe Google. Astfel, indiferent dacă lucrezi la un proiect în Microsoft Word sau citești o carte în iBooks, o căutare pe Google este doar la un swipe distanță.

Noua versiune de Google pentru iOS ar trebui să fie disponibilă în AppStore pentru toți utilizatorii de iDevice-uri indiferent de locația lor pe mapamond. Dacă nu aveați această aplicație instalată, o puteți descărca folosind acest link de Apple AppStore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele