Noul Google Search ii face concurenta lui SIRI pe iPhone

Noul Google Search ii face concurenta lui SIRI pe iPhone

Astazi a ajuns in AppStore cea mai noua versiune a aplicatiei Google Search dezvoltata de Google. Nu mica a fost surpriza in momentul in care a devenit evident ca aceasta nu mai este doar o poarta catre cautari mai rapide pe Google.

google search app iOS

Incorporand cea mai mare parte din functionalitatea Google Now din Jelly Bean, in Google Search pentru iOS, Google a inceput sa concureze cu Siri. Dupa ce ieri a lansat o versiune imbunatatita a aceleasi aplicatii pentru Android, gigantul a decis sa le faca o surpriza placuta si utilizatorilor de iOS.

Pe langa faptul ca vine cu compatibilitate pentru ecranul mai mare al noului iPhone 5, noua versiune de Google Search integreaza un sistem mult mai complex pentru a raspunde la intrebari logice. Vine cu cel mai nou motor de recunoastere vocala si in cele cateva teste am fost placut surprins de rezultate. In plus, stie limba romana, o particularitate pe care presimt ca Siri nu o va integra prea curand. Timpul de raspuns dintre comenzi este foarte bun iar aplicatia functioneaza la fel de bine pe iPhone, iPad si iPod Touch.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: