Aplicația care te lasă să vezi Japonia prin ochii unei pisici

Aplicația care te lasă să vezi Japonia prin ochii unei pisici

Dacă ai chef de o plimbare fără a părăsi casa, Google Street View e la un click (sau mai multe) distanță. Dar dacă ești pisică, ce ai de făcut?

Nu e o noutate că pisicile stăpânesc Internetul (și posibil și Universul). Deși nu mai era necesară vreo dovadă, specialiștii japonezi în turism au creat o aplicație care îți permite să te plimbi pe străzi, dar văzând lumea prin ochii unei pisici. E asemănătoare Google Street View, dar elementul diferențiator este evident.

Această aplicație te lasă să explorezi Hiroshima în toată splendoarea, să găsești magazine și alte pisici. Cu alte cuvinte, să fii o pisică, cel puțin virtual. Aplicația nu este încă pusă la punct și nu oferă foarte multe opțiuni și rute, dar cu siguranță te va ține ocupat ceva timp.

În plus, dacă dai click pe o orice felină simpatică, vei primi instantaneu o scurtă biografie a acesteia. Dacă ți se pare ciudată această idee a japonezilor, să nu uităm că tot ei s-au gândit să ofere oricui posibilitatea să închirieze o alpaca pentru nuntă.

 

Citește și: