Aplicația care îți găsește jumătatea în funcție de cum îți place baconul

Aplicația care îți găsește jumătatea în funcție de cum îți place baconul
11:21 18.09.2015

Cu sufletul pereche nu e treabă ușoară. E greu să îl găsești și e greu să stabilești dacă sunteți, cu adevărat, compatibili.

Totuși, în ceea ce privește stomacul și preferințele culinare, lucrurile ar putea fi ceva mai simple. Sau, cel puțin, asta pretinde dezvoltatorul Sizzl, o aplicație de dating pentru iubitorii de bacon. Știi deja că pleci de la un element comun, și anume dragostea pentru bacon, evident. Aplicația asta îți va sorta potențialii amorezi în funcție de preferințele precise pe care le specifici pe profilul tău. Funcționează asemănător Tinder, doar că ingenioasa platformă îți va aduce în față persoane ale căror gusturi culinare coincid cu ale tale.

Odată ce descarci aplicația, trebuie să îți deschizi sufletul prin intermediul unui chestionar profund, care te pune în fața unor decizii care îți pot schimba viața. Mai exact, vei fi întrebat dacă preferi baconul de porc sau de curcan, dacă ai alege unul crocant sau mai moale. Sfatul dezvoltatorilor e să îți iei tot timpul de gândire necesar, pentru că baconul este oglinda sufletului și personalității tale (sic!).

„În dragoste, la fel ca și cu baconul, e important să faci alegerea corectă și să nu te lași până nu găsești ceea ce e perfect pentru tine. Cu lansarea Sizzl, suntem încântați să oferim iubitorilor de bacon șansa de a-și găsi jumătatea în viață și în bacon”, a spus Eric Dahmer, directorul de marketing.

Chiar dacă pare o glumă, aplicația e cât se poate de reală și o poți descărca de aici. Privește partea bună a lucrurilor: nu poate fi cu mult mai rea decât celelalte aplicații de dating și, în plus, dacă nu îți găsești alesul sau aleasa, măcar poți să găsești pe cineva cu care să iei masa.

loading...