Amatorii de telefoane ieftine vor fi uimiți de noul Moto G Turbo

Amatorii de telefoane ieftine vor fi uimiți de noul Moto G Turbo

La câteva luni după lansarea noului Moto G 2015, Motorola a anunțat într-un mod foarte discret, în Mexic, un nou gadget mainstream: Moto G Turbo.

În ultimii ani, deși Motorola a trecut prin mâinile a câțiva proprietari diferiți, se poate mândri cu o serie de lansări sub forma unor smartphone-uri interesante, unele dintre ele mai ieftine decât altele. Pentru a completa întregul spectru de pretenții, vorbim de Moto X, Moto G, Moto E cu upgrade-uri incrementale implementate aproape în fiecare an.

Moto G 2015 nu a fost nici o secundă un smartphone foarte puternic. Acesta era construit în jurul unui Qualcomm Snapdragon 410, pentru obținerea unui preț mic de achiziție și a unui display de 5 inci cu o rezoluția HD pentru o claritate decentă a imaginii. Noul Moto G Turbo Edition este un upgrade semnificativ față de acel aparat, dar estetic nu s-au schimbat foarte multe.

Noul Moto G Turbo, folosește același panou de 5 inci cu o rezoluție nativă 720p, deși există unele surse online care fac referire la un upgrade până la Full HD în cazul noului smartphone. Prezent și în Moto X Play, procesorul Snapdragon 615 asistat de un GPU Adreno 405 inclus în G Turbo este semnificativ mai sprinten. Cantitatea de memorie RAM a sărit până la 2GB, memoria internă este de 16GB, iar acumulatorul intern este de 2470 mAh.

Acesta din urmă se va încărca foarte rapid datorită implementării sistemului proprietar TurboPower. Cele două camere, întâlnite și la Moto G 2015, sunt de 13 megapixeli pe spate și 5 megapixeli pe față. Pentru rezistență la intemperii, Moto G Turbo Edition este certificat IP67 și vine preinstalat cu Android 5.1.1.

Nu se știe când Moto G Turbo Edition va ajunge în alte colțuri ale lumii decât Mexic, dar avem totuși câteva repere legate de valoarea financiară a sa. Disponibil începând cu 13 noiembrie, telefonul costă aproximativ 280 de dolari, cu 60 de dolari mai mult decât un Moto G cu configurație de bază (1GB RAM, 8GB memorie).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: