Allview P6 Pro se încarcă rapid și are 4G dual band

Allview P6 Pro se încarcă rapid și are 4G dual band

Brașovenii de la Allview anunță lansarea smartphone-ului Allview P6 Pro, un dispozitiv cu specificații mid-range, dar cu câteva funcționalități interesante.

P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă  până la 392 de oreîn stand-by și 820 de minute de convorbire, se arată în comunicatul remis Playtech.  Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore, ceea ce este important pentru persoanele care pun preț pe autonomie și pentru cei obișnuiți să folosească intens smartphone-urile. 

P6 PRO este un device ce oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM-uri încorporate. Viteza de download ajunge până la 150Mbps. Conectivitatea 4G dual band le va permite celor care au abonamente Digi Mobil să folosească telefoanele la viteze de Internet mari. 

Allvihttp://playtech.ro/2015/allview-lanseaza-primul-smartphone-cu-usb-de-tip-c/ew P6 Pro vine și cu un sistem de sunet interesant. Mai exact,  are o incintă acustică cu radiator pasiv, pentru un nivel crescut al sunetului si calitate maximă a redării. În plus, smartphone-ul P6 PRO este dotat cu undifuzor de tip dual voice coil, de mari dimensiuni, cu două bobine care lucrează în tandem. Pe lângă acestea, telefonul beneficiază de unul dintre cele mai avansate amplificatoare digitale de tip NXP.

Totuși, specificațiile interesante se opresc aici. Modelul P6 Pro are un display HD de 5 inch, un procesor quad core Mediatek 64 bit, numai 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP, iar designul aduce aminte de o combinație de iPhone 6 și Sony Xperia Z.

Telefonul poate fi precomandat la prețul de 749 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: