Allview lansează primul smartphone cu USB de tip C disponibil oficial în România

Allview lansează primul smartphone cu USB de tip C disponibil oficial în România

La ediția de anul acesta a Internet Mobile World, cei de la Allview au prezentat V2 Viper și V2 Viper X, noua generație de smartphone-uri din gama Viper.

Ambele dispozitive sunt Dual SIM, au un design elegant, slim și un șasiu robut, compus dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu. De asemenea, rulează Android Lollipop și au o memorie Flash de 16GB, care poate fi extinsă până la 128GB.

V2 Viper X este primul smartphone Allview dotat cu cablu reversibil de tip C. De asemenea, oferă viteză 4G pe ambele cartele și atinge viteze de download de până la 150Mpbs. Are un procesor True Octa Core pe 64 de biți și un display de 5,5 inci HD Amoled.

20151007_120914

Are o cameră principală de 13MP și dispune de funcția Ultra Pixel, care surprinde un algoritm special de procesare, prin care poate surprinde imagini la o rezoluție de 64 de megapixeli. Funcția Super Zoom permite zoom digital de până la trei ori, fără a afecta calitatea fotografiei. Camera frontală are 5MP. Acumulatorul are 3.150 de mAh și un mod extrem de economisire a energiei. Vine în trei nuanțe diferite, cool blue, pure white și golden pearl și este valabil pentru precomenzi la prețul de 1249 de lei.

V2 Viper este un model mai accesibil și oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Display-ul are 4,7 inci, cameră principală de opt megapixeli și cameră frontală de cinci megapixeli. Smartphone-ul dispune de o baterie de 2.000 de mAh, iar prețul pentru precomandă este de 999 de lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: