Allview X2 Soul Xtreme promite fotografii la 120MP și, nu, nu am scris greșit

Cei de la Allview ne ”ațâță” de ceva timp cu smartphone-ul X2 Soul Xtreme, iar astăzi l-au prezentat oficial, în parteneriat cu operatorul Telekom.

Smartphone-ul Allview X2 Soul Xtreme sub brand românesc are specificații de invidiat, specificații pe care s-ar putea deja să le știți dacă sunteți la curent cu modelul Elife E8 produs de chinezii de la Gionee.

Pe scurt, Allview X2 Soul Xtreme este un smartphone cu dotări de top care se remarcă prin performanță, cameră, design și display. Are tot ce îi trebuie pentru a fi considerat un vârf de gamă, chiar dacă unul ”alternativ”.

Pe lung, specificațiile arată cam așa: display QHD AMOLED de 6 inch, procesor Mediatek Helios X10 octa core de 2Ghz, 3GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare (extensibil prin card microSD), baterie de 3.500mAh. Camerele foto sunt de 8, respectiv 24 de MP.

În cazul în care vă întrebați cum un smartphone cu cameră foto principală de 24 de megapixeli poate scoate o poză de 120MP, trebuie să știți că secretul nu stă în hardware, ci în software. Printr-o serie de artificii, camera de pe Allvie X2 Xtreme unește mai multe fotografii între ele pentru a scoate detaliile pe care le-ai vedea la o fotografie de 120MP. În cadrul conferinței am aflat că o astfel de fotografie ocupă aproximativ 27 de MB, în caz erați curioși.

Pe lângă această șmecherie, camera poate fi activată foarte rapid mulțumită unui buton hardware care deblochează telefonul și pornește fotografierea, are un bliț dual și are șase lentile, la fel ca LG G4 sau OnePlus 2, pentru fotografii mai bune în condiții de lumină scăzută și focalizare mai rapidă.

Smartphone-ul este dual SIM și poate ajunge la viteze 4G pe ambele cartele, dar nu simultan și vine și cu un senzor de amprente, dar și cu un difuzor stereo.

Prețul este unul pe măsura specificațiilor, totuși. Dacă cei de la Allview au reușit să își facă un nume și mulțumită prețului scăzut al dispozitivelor aduse la noi pe piață, trebuie să știți că Allview X2 Soul Xtreme nu e deloc un telefon de buget. Vorbim despre un preț de 2.199 lei la liber și 499 lei la abonament Telekom XXL de 50 de euro.

Până ajungem să îi facem un review, trebuie să menționăm că specificațiile au reușit să ne impresioneze, singurul lucru care nu ne-a plăcut a fost carcasa de spate detașabilă, realizată dintr-un plastic frumos finisat dar aparent fragil.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: