Ainol Windows Mini PC, computerul cât un portofel, poate fi achiziţionat

Ainol Windows Mini PC, computerul cât un portofel, poate fi achiziţionat

Pentru că 2015 pare să fie anul în care desktop-urile revin la modă, Windows Mini PC s-ar putea să trezească interesul celor în căutare de mini sisteme.

Dacă vă încântă ideea de a folosi un desktop pentru muncă de birou sau redare de conţinut multimedia, nu ezitaţi să investiţi într-un ultra compact, cu un consum infim de energie şi performanţe decente. Astfel de creaţii încep să fie lansate din ce în ce mai des. După ce în urmă cu câteva săptămâni am discutat despre Voyo Mini PC, acum este rândul unul alt PC cât un portofel să ajungă în faţa reflectoarelor.

Ainol Windows Mini PC este un gadget de dimensiuni reduse construit în jurul unui procesor Intel Atom Z3735D Bay Trail, o cantitate de 2GB memorie RAM şi 32GB memorie internă. După cum îi spune şi numele, vine din start preinstalat cu o versiune de Windows. În acest caz particular este vorba de Windows 8.1 with Bing. Pentru a amplifica şi mai mult ideea de portabilitate, la interior Ainol ascunde şi un acumulator de 7000 mAh. Producătorul promite că respectiva baterie ar trebui să asigure aproximativ 10 ore de funcţionare departe de priză.

Disponibilă deja pentru achiziţie la aproximativ 130 de dolari, micuţa creaţie se încadrează în doar 340 de grame şi 14,5 x 11,43 x 1,52 centimetri. Livrările globale vor începe de la mijlocul lunii următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: