31 iul. 2015 | 14:22

Acest iPhone a stat două luni în ocean și încă funcționează

ACTUALITATE
Acest iPhone a stat două luni în ocean și încă funcționează

După ce îți scapi telefonul în ocean sau în orice tip de apă, ar fi înțelept să nu mai visezi că îl vei mai folosi vreodată. Pe noi așa ne-a învățat experiența.

Totuși, un kayaker norocos, care și-a scăpat telefonul undeva pe coasta Santa Cruz, l-a primit înapoi funcționând. După două luni, oricât de surprinzător ar suna. Numele lui este Sam și a publicat întreaga aventură pe Imgur. Se pare că, atunci când a avut loc micul accident, purta telefonul agățat la gât, într-o carcasă impermeabilă. Aceasta este ultima fotografie pe care a făcut-o, înainte să cadă în apă, cu tot cu telefon.

kayak

Sam nu a realizat că și-a pierdut telefonul, un iPhone 6 Plus, până nu a ajuns la țărm. Un angajat l-a căutat destul de mult, dar s-a întors cu mâna goală. Așadar, pierzându-și orice speranță, Sam a trecut telefonul pe modul „pierdut” și s-a resemnat.

Totuși, două luni mai târziu, a primit un mesaj de la un kayaker care i-a găsit telefonul lângă o piatră, în aceeași zonă în care îl pierduse. Nu mică i-a fost uimirea când a descoperit că telefonul a fost păstrat perfect, și că încă funcționează. Toate astea mulțumită carcasei, care costă mai puțin de 12 dolari. Am putea spune că avem o poveste cu un final (și un utilizator de iPhone) fericit.

iphone carcasa