Acest iPhone a stat două luni în ocean și încă funcționează

, 31 Iul, 14:22

După ce îți scapi telefonul în ocean sau în orice tip de apă, ar fi înțelept să nu mai visezi că îl vei mai folosi vreodată. Pe noi așa ne-a învățat experiența.

Totuși, un kayaker norocos, care și-a scăpat telefonul undeva pe coasta Santa Cruz, l-a primit înapoi funcționând. După două luni, oricât de surprinzător ar suna. Numele lui este Sam și a publicat întreaga aventură pe Imgur. Se pare că, atunci când a avut loc micul accident, purta telefonul agățat la gât, într-o carcasă impermeabilă. Aceasta este ultima fotografie pe care a făcut-o, înainte să cadă în apă, cu tot cu telefon.

kayak

Sam nu a realizat că și-a pierdut telefonul, un iPhone 6 Plus, până nu a ajuns la țărm. Un angajat l-a căutat destul de mult, dar s-a întors cu mâna goală. Așadar, pierzându-și orice speranță, Sam a trecut telefonul pe modul „pierdut” și s-a resemnat.

Totuși, două luni mai târziu, a primit un mesaj de la un kayaker care i-a găsit telefonul lângă o piatră, în aceeași zonă în care îl pierduse. Nu mică i-a fost uimirea când a descoperit că telefonul a fost păstrat perfect, și că încă funcționează. Toate astea mulțumită carcasei, care costă mai puțin de 12 dolari. Am putea spune că avem o poveste cu un final (și un utilizator de iPhone) fericit.

iphone carcasa

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail