Acest gadget va rezolva problemele bateriei de pe Apple Watch

, 18 Mar, 16:55

Nomad Pod este o un acumulator extern care ar putea rezolva toate problemele legate de autonomia bateriei de pe Apple Watch.

În cadrul evenimentului ce a avut loc în urmă cu câteva zile, cei de la Apple au anunțat că  autonomia Apple Watch este de aproximativ nouă ore. A ieșit la suprafață ulterior faptul că aceasta poate fi drastic redusă de preluare apelurilor sau rularea diverselor melodii din playlist. În aceste condiții, era doar o chestiune de timp până când un gadget care să rezolve această problemă va apărea pe piață.

collage

Unul dintre dispozitivele mai interesante apărute până acum este Nomad Pod. Acesta are o baterie cu o capacitate de 1.800 mAh integrată, de patru ori mai mare decât cea de pe Apple Watch. Nomad Pod are o greutate de doar 80 de grame, iar conform celor de la CNET, este mai mic decât un puc folosit la hockey.

Acesta este dotat atât cu un port USB de tip C, cât și cu unul de tip A, iar astfel va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor. Lungimea de 1 metru a cablului pentru reîncărcare ce este furnizat cu fiecare Apple Watch nu va fi nici ea o problemă. Acesta poate fi înfășurat în jurul Nomad Pod, accesoriul pentru inducție urmând apoi să fie montat în centru. Nomad Pod costă aproximativ 60 de dolari și site-ul oficial menționează că livrările vor începe în data de 15 iunie.

nomad pod apple watch

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail