Accesoriul pentru smartwatch-uri care le face și mai inteligente [VIDEO]

Accesoriul pentru smartwatch-uri care le face și mai inteligente [VIDEO]

Ceasurile inteligente au căpătat o popularitate mare în ultima perioadă, iar acum încep să apară fel de fel de accesorii pentru ele. 

Ceasul Pebble a fost primul care arătat oamenilor că e bine când ai acces la notificări de la încheietură, iar Android Wear a venit cu modele pentru toate gusturile și nevoile. Totuși, popularitatea actuală a smartwatch-urilor se datorează, în parte, celor de la Apple care au făcut mare buzz cu al lor Apple Watch.

Era normal ca pe lângă această industrie aflată la începuturi să se dezvolte afaceri adiacente și așa a luat naștere Aria. Aria este un dispozitiv de foarte mici dimensiuni care se prinde de cureaua ceasurilor inteligente și care le permite utilizatorilor să-și controleze gadgeturile exclusiv prin gesturi.

Dacă la ceasurile cu Android, ecranul se mânjește foarte repede pentru că interacționezi des cu el, iar la Pebble Watch e dificil să acționezi toate butoanele, trebuie să știi că Aria îți eliberează complet mâna dreaptă, permițându-ți să interacționezi în continuare cu ceasul tău.

Gadgetul de dimensiuni foarte mici se prinde pe interiorul curelei și folosește Bluetooth LE pentru a comunica cu smartwatch-ul și nu are nevoie de o baterie proprie, deci nu e nevoie să mai încarci un dispozitiv la finalul zilei.

Toate gesturile pot fi configurate prin intermediul aplicației, iar Aria este compatibil cu ceasurile cu Android și cu cele Pebble. Deocamdată, există în stadiul de proiect pe Kickstarter, iar cei care vor un astfel de gadget vor trebui să plătească 169 de dolari pentru versiunea pentru Android și 69 de dolari pentru versiunea pentru Pebble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: