Zuta Labs a anunţat o imprimantă care se plimbă pe hârtie [VIDEO]

Zuta Labs a anunţat o imprimantă care se plimbă pe hârtie [VIDEO]

Pentru circumstanţele extraodinare în care aveţi nevoie rapid de o , acest gadget creat de Zuta Labs s-ar putea să vă salveze.

zuta-labs-robot-printer

Este incredibil ce rezultate pot ieşi dintr-o minte creativă. În astfel de circumstanţe, chiar şi un obiect atât de banal precum o imprimantă, poate fi reinventat şi complet, ca design şi mod de operare. Până în acest moment, o imprimantă portabilă era doar o a unei imprimante clasice, cu exact acelaşi design pe care îl ştiţi din totdeauna.

Dorind neapărat să iasă în evidenţă, Zuta Labs a creat Pocket Printer. Acesta este un robot de dimensiuni foarte mici care se plimbă efectiv pe o foaie pentru a o imprima. Foloseste doar cerneală de culoare neagră, rezultând în imprimeuri alb-negru. Cel mai mare beneficiu al acestei metode este legat de lipsa restricţiei legate de formatul colii de hârtie. Secretul este doar să aveţi puţintică răbdare.

Cum se întâmplă de obicei când vine vorba de gadgeturi futuriste, creaţia celor de la Zuta Labs este momentan un proiect pe Kickstarter aflat în căutare de finanţe pentru a deveni un produs de serie. Dacă vreţi să puneţi mâna pe un exemplar la preţ redus, cu 180 de dolari puteţi intra în posesia lui în prima lună a lui 2015.

În cazul în care calculele au fost făcute cu precizie, după obţinerea finanării, preţul pentru Pocket Printer va sări la 200 de dolari.

Citește și: