09 iul. 2014 | 08:45

ZTE Z7, o clonă atrăgătoare şi accesibilă de LG G3

ACTUALITATE
ZTE Z7, o clonă atrăgătoare şi accesibilă de LG G3

Pentru că în această industrie totul este posibil, chinezii de la ZTE au anunţat o clonă mai ieftină de , cu aceleaşi specificaţii şi numele de ZTE Z7.

zte-nubia-z7-lead clona lg g3

Cei de la nu mai lansează smartphone-uri pe bandă rulantă. În schimb, lucrează pentru o perioadă mai lungă atât la terminale high end cât şi la unele entry level. De această dată, vorbim de un telefon din prima categorie, cu numele de Nubia Z7.

Noul ZTE Nubia Z7 este un smartphone care ascunde într-o carcasă foarte atrăgătoare tot ceea ce am descoperit în recentul vârf de gamă de la LG. Exact ca în cazul recent lansatului LG G3, ZTE Z7 este construit în jurul unui panou Quad HD de 5,5 inci, cu o densitate de pixeli de 538ppi. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie dintre un Snapdragon 801 şi 3GB RAM. Camera principală, cu F/2.0 are la bază un senzor de 13 megapixeli stabilizat optic. Întregul pachet devine şi mai atrăgător atunci când asociem un preţ de 550 de dolari pentru ZTE Z7, cu aproximativ 200 de dolari mai puţin decât alternativa de la LG.

Singurele diferenţe între cele două creaţii sunt evidente doar la capitolul design, deoarece avem o înălţime de 153,2 milimetri în cazul ZTE Z7 şi doar 146,3 milimetri în cazul G3. Lăţimea dintre cele două aparate este similară. Un milimetru în plus are Nubia Z7.

Marea problemă? Ca de obicei, în cazul multor smartphone-uri şi tablete asiatice, disponibilitatea lor dincoace de ocean este relativă. Să sperăm totuşi că noul Z7 îşi va face simţită prezenţa şi pe meleaguri mioritice.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele