11 mai 2014 | 11:10

ZTE Blade L2 – un nou smartphone ,,tăios” vine în Europa

ACTUALITATE
ZTE Blade L2 - un nou smartphone ,,tăios” vine în Europa

Chinezii se pare că vor să introducă peste tot, nu doar în Asia, iar lansarea lui ZTE Blade L2 este dovada.

ZTE Blade L2

Cu toate că ne-am obişnuit ca anumite aparate ale celor de la ZTE, Huawei şi alţii să rămână doar pe continentul asiatic, se pare că în curând acest principiu nu va mai fi valabil. Printr-un comunicat de presă, tocmai a fost anunţată lansarea în Europa a lui ZTE Blade L2, urmând ca în câteva luni, acelaşi dispozitv, să aibă parte de o lansare globală.

Cu un raport preţ performanţă foarte bun, Blade L2 va călca pe urmele unui alt de acum aproximativ un an. Deoarece precedentul a avut probabil o cifră de vânzări foarte bună, a justificat la nivelul conducerii companiei un alt terminal entry-level. Acestea este construit în jurul unui display de 5 inci cu o rezoluţie destul de mică, 480 x 854 pixeli. Procesorul folosit este un quad core MTK la 1,3 GHz, cantitatea de memorie RAM este egală cu 1GB, iar spaţiul de stocare se rezumă la 4GB. Nu lipseşte nici posibilitatea extinderii capacităţii prin intermediul cardurilor microSD. Bateria internă este de 2000 mAh, din păcate nu ştim la această oră în ce autonomie se va reflecta. De partea de captură vor fi responsabile o cameră principală de 5 megapixeli şi o a doua, frontală, de tip VGA.

ZTE Blade L2

Mai rămîne să aflăm exact care va fi preţul acela încântător despre care a vorbit ZTE în comunicatul de presă şi dacă operatorii locali de telefonie se vor grăbi să-l introducă în ofertă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele