ZTE Blade Q vine in trei variante de dimensiuni

ZTE Blade Q vine in trei variante de dimensiuni
Radu Neagu
Radu Neagu
01:39 02.11.2013

ZTE a anuntat disponibilitatea a trei noi dispozitive, toate trei derivate din acelasi concept. ZTE Blade Q, ZTE Blade Q Mini si ZTE Blade Q Maxi sunt numele acestora.

ZTE Blade Q Series

ZTE a anuntat trei dispozitive cu diferente de dimensiuni intre ele. Toate sunt destinate pietei europene de dispozitive. ZTE Blade Q Mini are o diagonala a ecranului de 4 inci, cu o rezolutie de 480×854 pixeli, ZTE Blade Q are o diagonala de 4,5 inci cu aceeasi rezolutie, iar ZTE Blade Q Maxi o diagonala de 5 inci, din pacate tot cu aceeasi rezolutie a display-ului.

Toate trei dispozitivele mobile sunt propulsate de un procesor MediaTek MT6572, dual-core cu o frecventa de 1.3 GHz, folosesc un GPU Mali 400 pentru decodarea grafica si functioneaza cu Android 4.2 Jelly Bean. Toate au memorii RAM de 1GB, camere de 5 Megapixeli si vin cu conectivitate 3G HSDPA.

„In cadrul ZTE consideram ca tehnologia smartphone ar trebui sa fie accesibila oricui. Popularitatea seriei Blade pe toata suprafata Europei demonstreaza faptul ca exista o cerinta mare din partea consumatorilor pentru dispozitive performante la un pret redus. Suntem increzatori ca seria ZTE Blade Q va continua sa consolideze pozitia companiei in Europa.” a precizat AO Wen, General Manager of ZTE Handset European Operation Office.

Dispozitivele vin cu Evernote, Dropbox si Office Suite preinstalate, insa nu se cunosc momentan detalii despre pret.

ZTE-Blade-Q

ZTE-Blade-Q-Mini

ZTE-Blade-Q-Maxi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: