YouTube pentru Android poate comunica cu Chromecast prin ultimul update

YouTube pentru Android poate comunica cu Chromecast prin ultimul update

YouTube pentru Android a primit update-ul 5.5.27 și deține acum capabilitatea de a face streaming video pentru Chromecast.

YouTube Android

Cel mai recent update pentru aplicația de YouTube pentru Android, vine cu o funcție importantă mai ales pentru utilizatorii de Chromecast. Știu că sunt probabil foarte puțini acești utilizatori la noi, însă este posibil ca funcțiile din aplicație să devină disponibile și pentru alte dispozitive similare lui Chromecast, chiar dacă e vorba de modificări aduse direct de către utilizatori, sau de un update cu care vor veni producătorii acestora.

A dispărut meniul de ”preloading” și a fost adăugat un meniu pentru Captions în cadrul aplicației. Pentru donwloadul noii versiuni este suficient să verficați meniul de aplicații personale din Google Play sau să accesați următorul link de download. 

În mare parte, aplicația a rămas la fel, însă se vorbește și de o încărcare mai rapidă a clipurilor pe smartphone, fiind modificată structura acestora la primele 10 secunde de buffering. Încărcarea mai rapidă se va regăsi și pe desktop, însă momentan este clară intenția Google de a se axa mai mult pe piața de mobile, chiar și cu unul dintre cele mai importante servicii ale sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: