Sony Xperia Z2, un update interesant

, 24 Feb, 17:10

Sony Xperia Z2 este un update interesant pentru flagship-ul producătorului, prezent astăzi la MWC.

DSCF6479

Sony Xperia Z2 este un update al modelului Xperia Z1 și vine cu o configurație interesantă. Dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, un procesor Quad-Core la 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB memorie de stocare. Acumulatorul este de 3200 mAh și este tot unul intern, ce nu poate fi detașat. Dispune de un conector magnetic pentru încărcare.

Specificațiile de conectivitate Sony Xperia Z2 includ compatibilitatea cu standardul MHL 3.0, NFC și Miracast. Camera este tot de 20,7 Megapixeli cu senzor Exmor RS și poate filma acum și 4K, poate inclusiv reda 4K prin intermediul conectorului HDMI.

Dispozitivul este rezistent la apă și la praf conform standardelor IP55/IP58, iar carcasa este realizată dintr-o singură bucată de aluminiu.

Display-ul este de 5,2 inci, FullHD și folosește tot tehnologia Triluminous Display, având un gamut specificat de 130%. La prima vedere, nu pare spectaculos nici de această dată, culorile sunt bune, realiste, însă parcă tot îi lipsește contrastul. Din păcate, impresia pe care aș putea să mi-o fac sub o baie de lumină combinată de la mai multe reflectoare nu ar fi cu siguranță una corectă, așadar voi aștepta să îl compar cu modelul mai vechi și cu alte produse de la concurență.

DSCF6478

DSCF6481

DSCF6482

DSCF6486

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Contrast si alte chestii….eu am Xperia Z de mai bine de 1 an si sunt foarte multumit de el. Pe de alta parte spre deosebire de ieftinaturile de la LG si Samsung e un pas mare in fata.
Sony este primul care iese cu un smartphone care poate filma 4K si care arata foarte bine.

Si Note 3 filmeaza 4k! 🙂

Cel mai bun tel de pe piata , samsung s5 nu va avea mare succes anul asta am un iphone 5 si vreau sa trec la sony cand va ajunge la 600 euro macar acum e 700 in italia mai astept putin.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail