Sony Xperia Z2, un update interesant

Sony Xperia Z2, un update interesant

Sony Xperia Z2 este un update interesant pentru flagship-ul producătorului, prezent astăzi la MWC.

DSCF6479

Sony Xperia Z2 este un update al modelului Xperia Z1 și vine cu o configurație interesantă. Dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 801, un procesor Quad-Core la 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB memorie de stocare. Acumulatorul este de 3200 mAh și este tot unul intern, ce nu poate fi detașat. Dispune de un conector magnetic pentru încărcare.

Specificațiile de conectivitate Sony Xperia Z2 includ compatibilitatea cu standardul MHL 3.0, NFC și Miracast. Camera este tot de 20,7 Megapixeli cu senzor Exmor RS și poate filma acum și 4K, poate inclusiv reda 4K prin intermediul conectorului HDMI.

Dispozitivul este rezistent la apă și la praf conform standardelor IP55/IP58, iar carcasa este realizată dintr-o singură bucată de aluminiu.

Display-ul este de 5,2 inci, FullHD și folosește tot tehnologia Triluminous Display, având un gamut specificat de 130%. La prima vedere, nu pare spectaculos nici de această dată, culorile sunt bune, realiste, însă parcă tot îi lipsește contrastul. Din păcate, impresia pe care aș putea să mi-o fac sub o baie de lumină combinată de la mai multe reflectoare nu ar fi cu siguranță una corectă, așadar voi aștepta să îl compar cu modelul mai vechi și cu alte produse de la concurență.

DSCF6478

DSCF6481

DSCF6482

DSCF6486