Windows Phone vă ajută să vedeți mai bine ce aveți în telefon

Windows Phone vă ajută să vedeți mai bine ce aveți în telefon

Pentru că mulți utilizatori de smartphone își doresc un manager avansat de fișiere, va veni cu unul.

Microsoft Windows Phone File Manager

Chiar dacă au trecut aproape șapte ani de la primul iPhone, cei de la Apple nici acum nu vă oferă posibilitatea explorării fără resticții a sistemului de fișiere. Google arată mai multă flexibilitate la acest capitol, acceptând pe Google Play aplicații cu o astfel de funcționalitate, însă nativ nu este inclus un manager de fișiere pe Android.

Cea mai recentă este îmbunătățită semnificativ față de WP8. Nu este perfectă, evident. Totuși, vizavi de problema problema descrisă mai sus, într-o conversație recentă desfășurată pe Reddit, Joe Belfiore de la Microsoft a afirmat că echipa sa lucrează intens la un file manager pentru WP, iar acesta va fi disponibil până la sfârșitul lunii în Windows Phone Store.

O mostră din proiectul gigantului din Redmond pe acest subiect poate fi văzută în imaginile atașate, aceasta a fost făcută publică în aceeași sesiune de întrebări ,,Ask Me Anything” de pe Reddit. Mai rămâne acum sa vedem dacă și versiunea finală a aplicației va fi sau nu o încântare. Dintr-un punct de vedere, compania fondată de Bill Gates poate să iasă în fața concurenței, dacă își joacă și cărțile cum trebuie la acest capitol, mai ales in ceea ce privește utilizatorii de smartphone entuziaști.

Windows phone 8 file manager

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: