Windows 9 ”Treshold” este confirmat, neoficial

, 26 Iun, 17:00

Windows 9 Threshold este o denumire ce face referire la un update al sistemului de operare de la Microsoft, care va fi disponibil în viitorul apropiat.

Windows 9

Treshold se crede că ar fi numele de cod pentru viitorul Windows 9, iar acum acest zvon pare să se transforme în realitate după ce site-ul Neowin a reușit să extragă o serie de detalii legate de acest proiect, în mod surprinzător de pe profilul de LinkedIn al unui angajat Microsoft. Neowin precizează că Windows 9 Treshold ar trebui să își facă apariția în primăvara anului 2015, însă alte zvonuri spun că acesta va fi amânat până mai târziu, în luna iunie a anului 2015.

Microsoft lucrează în acest moment la mai multe proiecte înafară de Windows 9, având în plan încă două update-uri pentru Windows 8.1 Se crede că Microsoft lucrează de asemenea la redesign-ul total al meniului de start care a fost dezvăluit în cadrul conferinței BUILD 2014 care a avut loc în luna aprilie a acestui an. Oricum ar fi, discuțiile despre următorul Windows nu se vor opri aici, în situația în care mulți dintre utilizatori refuză încă să treacă de la Windows 7 sau chiar Windows XP, la noul sistem de operare.

Windows 9 treshold

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail