Will.i.am şi-a lansat propriul smartwatch: Puls

Will.i.am şi-a lansat propriul smartwatch: Puls

Vehiculat de câteva luni bune, smartphone-ul realizat sub brandul lui a fost lansat oficial sub numele de Puls.

the-pulse

Will.i.am are o afinitate pentru gadgeturi şi tehnologie în general. În urmă cu ceva timp, tocmai din acest motiv, a fost numit director creativ în cadrul Intel. De această dată, artistul a ieşit pe piaţă cu un smartwatch ce pare foarte atractiv şi original.

În cadrul conferinţei Dreamforce 2014 din Statele Unite ale Americii, Will.i.am a ieşit pe scenă pentru a-şi promova . Acesta poartă numele de Puls şi este reprodus în imaginea de mai sus. Fără a interacţiona cu vreun telefon, acest gadget este capabil să iniţieze şi să primească apeluri telefonice, emailuri şi mesaje. Vine cu o cartelă SIM care, cel puţin în prima etapă a comercializării, va proveni doar de la AT&T în SUA şi O2 în Anglia.

Pornind de la designul evidenţiat de un display curbat în jurul încheieturii, Puls pare mai degrabă o brăţară inteligentă decât un smartwatch. Are o memorie internă de 16GB, 1GB RAM, GPS şi o baterie ascunsă în întreaga brăţară. Pe lângă un procesor Qualcomm Snapdragon tactat la o frecvenţă necunoscută, nu lipsesc din ecuaţie senzori importanţi precum un pedometru sau un accelerometru.

La pachet mai primiţi un nou serviciu de streaming de muzică al cărui nume nu-l cunoaştem momentan. De asemenea, pentru că nu puteţi toată ziua să staţi cu degetul pe ecran, este inclus şi un asistent virtual, similar cu Siri ca şi comportament. Acesta din urmă vă permite să fixaţi alarme, să definiţi programări, să iniţiaţi apeluri telefonice şi multe altele. Nu lipsesc nici aplicaţiile pentru monitorizarea efortului fizic efectuat. Sistemul de operare folosit de micul aparat este bazat pe Android, dar e construit special pentru acest dispozitiv.

Fără a anunţa un preţ oficial pentru el, Will.i.am a ţinut să menţioneze că va fi disponibil începând cu perioada sărbătorilor de iarnă.

Will_I_Am_PULS

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: