Will.i.am îşi lansează propriul smartwatch, în luna iulie [VIDEO]

Will.i.am îşi lansează propriul smartwatch, în luna iulie [VIDEO]

Fără a fi la prima sa incursiune în domeniul gadgeturilor, a anunţat oficial că îşi va lansa propriul smartwatch în luna iulie.

will.i.am-smart-watch smartwatch

Will.i.am nu mai este de mult doar un producător de muzică sau un membru al formaţiei Black Eyed Peas. Are deja câţiva ani de când este angajat pe o funcţie de director la Intel, iar anul trecut şi-a lansat primul accesoriu exclusivist pentru iPhone. Era vorba de .

De această dată, acelaşi Will.i.am vine în lumina reflectoarelor cu un ceas inteligent. Clipul de mai jos ilustrează destul de bine funcţionalitatea aparatului, în cadrul unui interviu într-un talkshow britanic. Fără a insista pe numele produsului, aflăm că gadgetul din imaginea de mai sus va fi produs de o companie fondată şi finanţată de artist.

Înfăţişat, desigur, ca cel mai bun smartwatch de pe piaţă, acest gadget va funcţiona la fel de bine şi fără un smartphone în buzunar. Este capabil să iniţieze şi să recepţioneze apeluri telefonice. Poate reda muzică şi suportă conectarea la căşti sau boxe Bluetooth. Nu lipseşte nici componenta de socializare, din start fiind incluse aplicaţii precum Twitter, Instagram sau Facebook.

După prezenţa sa la emisiunea lui Alan Carr, prin câteva postări pe Tweeter, Will.i.am a ţinut să insiste pe faptul că produsul este real şi că, până în luna iulie, când va avea loc lansarea oficială, vom afla mai multe detalii despre el. Prezentatorul emisiuni se pare că va fi printre primii care vor intra în posesia sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: