Wakey, aplicația care te lasă să le dai deșteptarea străinilor, a ajuns pe iPhone

Wakey, aplicația care te lasă să le dai deșteptarea străinilor, a ajuns pe iPhone

În era Facebook, orice activitate s-a transformat și a căpătat o dimensiune socială. Aplicația Wakey îți propune să îți începi ziua în acest fel.

wakey

Creatorii Wakey spun despre aplicația lor că este un ”ceas deșteptător social”. Proiectul a luat naștere în 2011, sub forma unui site rusesc, după care a ajuns pe Android și pe Windows Phone, la începutul acestui an.

Aplicația este acum disponibilă și utilizatorilor de iPhone, după ce a fost analizată de echipa Apple care se ocupă cu AppStore.

Cum funcționează Wakey? În primul rând, trebuie să îți faci cont în aplicație. Poți face asta cu ajutorul contului pe Facebook, însă va trebui să îți introduci numărul de telefon.

După asta, poți seta o alarmă la care să fii sunat de un străin din alte colțuri ale lumii, sau poți alege să trezești tu pe cineva. Apelurile, la fel ca și în cazul Viber sau WhatsApp, se realizează prin conexiunea la Internet, ca utilizatorii să nu fie taxați pentru apelurile internaționale.

Vestea proastă este că, deocamdată, România nu se află pe lista țărilor către care pot fi efectuate apeluri, însă românii tot pot opta să-i trezească pe alți ”somnoroși”.

Descarcă aplicația de aici: iOS, Android, Windows Phone

 

Etichete: