Video Preview LG G2 Mini, la Mobile World Congress 2014

Video Preview LG G2 Mini, la Mobile World Congress 2014

Acesta este frățiorul mai mic al lui LG G2, un Mini care merită toată atenția, drept pentru care am și realizat acest video preview LG G2 Mini.

preview LG G2 Mini
Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini)

Terminalul are un ecran de 4,7 inci cu o rezoluție de qHD, 960×540 pixeli, și vine cu o configurație mai puțin performantă, adaptată segmentului de piață căruia îi este destinat. Totuși, este un smartphone destul de puternic și bine construit, putând fi considerat un etalon pe segmentul mainstream. Vine cu un procesor Snapdragon 400 cu 4 nuclee și o frecvență de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, față de cei 2 GB de pe LG G2, și cu o baterie puternică de 2440 mAh.

Bateria este de această dată detașabilă și sub ea, lângă lăcașul pentru cartela microSIM, găsim și un slot pentru carduri microSD pentru a putea adăuga 64 GB celor 8 GB cu care vine terminalul dotat.

Camera este de 8 Megapixeli, iar pentru utilizatorii din America Latină de 13 megapixeli. Terminalul vândut acolo are și o configurație diferită, fiind bazat pe cipurile Nvidia Tegra 4i. Acesta vine cu conectivitate 3G și LTE și rulează ultimul sistem de operare Android, 4.4 KitKat.

Citește și: