Samsung Gear Fit – un altfel de smartwatch de la Samsung

Samsung Gear Fit -  un altfel de smartwatch de la Samsung

Înfăţişat ca un accesoriu perfect pentru , noul Gear Fit este o brăţară inteligentă cu dimensiuni compacte şi touchscreen.

Samsung Galaxy Gear Fit 2

După ce am detaliat zilele trecute cele două smartwatch-uri , Samsung se pare că a mai avut pe ţeavă un al tip de ceas inteligent pe care l-a păstrat pentru evenimentul Unpacked 5 din Barcelona.

Gear Fit este o brăţară construită în jurul unui display curbat detaşabil AMOLED de 1,84 inci. Gadgetul practic este doar ecranul pe care îl puteţi transfera dintr-o brăţară sau alta pentru a-l asorta cu vestimentaţia. Chiar şi dacă brăţările standard nu sunt foarte variate ca şi culoare, negru, portocaliu şi gri, iluzia varietăţii trebuie apreciată.

Ca funcţionalitate, pe lângă notificări, căutarea telefonului şi controlul redării muzicii, Gear Fit are o pasiune pentru monitorizarea efortului fizic. Vă numără paşii, vă monitorizează ritmul cardiac la intervale regulate şi comunică toate informaţiile acumulate telefonului din buzunar. Pentru interacţiune sunt suficiente clasicele gesturi de swipe. Ecranul pare de calitate foarte bună, iar panoul OLED va fi foarte util în a consuma un volum redus de energie când afişează doar ora. În definitiv, pot fi luminaţi doar pixeli care afişează o informaţie, nu întregul display.

Gear Fit va fi unul singur şi va avea o margine neagră a display-ului, din păcate, fără un preţ asociat, nu ne putem da încă seama dacă acesta este un nou eşec marca Samsung sau un succes răsunător. La aproximativ 100 de euro ar fi un smartwatch perfect, cu cât se apropie însă de 200 de euro, toate avantajele sale pot fi şterse cu buretele.

Samsung Galaxy Gear Fit 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: