Vent este aplicaţia perfectă prin care vă descărcaţi nervii și să rămâneți anonimi

Vent este aplicaţia perfectă prin care vă descărcaţi nervii și să rămâneți anonimi

Într-un mod cât se poate de anonim, o nouă aplicaţie de iPhone, intitulată Vent, vă permită să vă

vent

Pentru simplul fapt că nimeni nu trebuie să ştie cine sunteţi în momentul în care postaţi şi nu există nici un fel de ancoră în reţele sociale precum Twitter sau Facebook, Vent este o reţea socială potrivită să îți descarci nervii. În teorie am putea-o pune în aceeaşi categorie cu Twitter, drept o platformă de micro-blogging. În realitatea însă este doar o aplicaţie pentru cei care au o zi mai proastă şi vor să-şi detalieze experienţele prin care trec.

Vent este, momentan, disponibilă în mod gratuit doar în Apple AppStore, dar există promisiuni că va ajunge şi pe Android în câteva luni. Tot ceea ce publicați prin această metodă este partajat cu diverşi străini, deşi nu este exclus ca un mesaj de al vostru să ajungă la cineva apropiat, chiar dacă respectivul nu va cunoaşte sursa sa.

Mesajele sunt împărţite pe stări: calm, iritat, enervat, nervos şi furios, şi pot fi accesate atât prin căutare, cât şi printr-un simplu tap pe una dintre respectivele stări. Partea cu adevărat calmantă din aplicaţie constă în pe care îl ai atunci când vezi că nu eşti singurul care trece printr-o experienţă, indiferent dacă este vorba de nervi în trafic, stat la coadă sau stres în relaţia de cuplu. În plus, oricine vă poate da un like la mesaj sau vă poate da o replică, generându-se astfel un fel de dialog cu oameni pe care nu-i cunoaşteţi.

Vent în limba engleză, pe lângă sensul evident de ventilator, mai poate însemna descărcare, exprimarea de emoţii şi experienţe cu scopul relaxării. Sunt curios dacă aplicaţia va câştiga un număr semnificativ de fani şi dacă, prin actualizări ulterioare, îşi va păstra o mare parte dintre caracterele care o fac atrăgătoare.

vent ios descarcare nervi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: