30 iun. 2014 | 18:50

Va fi oare brand-ul Surface înlocuit de Lumia în cadrul Microsoft?

ACTUALITATE
Va fi oare brand-ul Surface înlocuit de Lumia în cadrul Microsoft?

O serie de informații interesante au apărut recent în online, ce fac referire la brand-ul Surface de la Microsoft și cum acesta ar putea fi înlocuit de Lumia.

Microsoft Surface - Lumia

EVLeaks sunt cei responsabili de acest zvon, și informațiile lor sugerează că Microsoft finalizează licențierea brand-ului lumia de la Nokia, cu scopul de a renunța la brand-ul propriu, Surface. Pe segmentul de smartphone-uri, Microsoft va continua să vândă Windows Phone-ul  cu branding-ul ”Nokia by Microsoft” iar la segmentul de tablete povestea e puțin diferită. Se spune că Microsoft va renunța la brand-ul Surface în favoarea lui Lumia. Această mișcare pare una destul de îndrăzneață din partea companiei, în special dacă luăm în considerare bugetele pe care le-au vărsat în acest nume.

Suspectez totuși că acest zvon nu are o bază reală, pentru că din punct de vedere economic brand-ul Surface abia acum începe să câștige ceva tracțiune și recunoaștere în rândul consumatorilor. Probabil Microsoft s-a gândit să noteze tabletele cu Windows RT, dacă va mai produce așa ceva, cu brand-ul Lumia. Sau poate se gândește să se folosească de acest nume în țările din Europa, unde este ceva mai cunoscut decât în Statele Unite. Doar timpul va putea confirma acest zvon, sau alte informații din surse credibile, chiar dacă EVLeaks este totuși o sursă care nu a dat greș de prea multe ori în trecut.