Utilite2 e un sistem desktop foarte mic care rulează Android și Linux Ubuntu

Utilite2 e un sistem desktop foarte mic care rulează Android și Linux Ubuntu

Foarte apropiat de dimensiunea unui mouse, micuţul Utilite2 este un sistem desktop cu performanţe decente potrivit pentru multe scenarii.

utilite 2

Creaţia celor de la CompuLab, micuţul Utilite2 este o versiune modernizată a unui alt . Cea mai mare diferenţă dintre cele două, pe lângă partea de performanţă, constă în dimensiunile reduse cu 30% de la un an la altul.

Performanţa de două ori mai mare, în comparaţie cu primul Utilite, este dată de un procesor mult mai puternic. Va folosi unul dintre cele mai recente procesoare quad core Snapdragon 600 de la Qualcomm. Acesta din urmă, pe lângă faptul că va fi suficient pentru diverse scenarii de utilizare, va putea rula fără probleme atât Android KitKat 4.4.3, cât şi o versiune recentă de .

În rest, micul gadget va găzdui din start o cantitate de 2GB RAM şi o memorie internă de 4GB. Spaţiul de stocare va putea fi extins până la 128GB prin intermediul unor carduri microSDXC. Ca o alternativă, puteţi folosi SSD-uri de format mSATA cu o capacitate maximă de 512GB, deşi nu ştiu dacă s-ar justifica o astfel de investiţie într-un miniPC cu dimensiunile de 8,63 x 5,84 x 2,79 cm. Conectivitatea include WiFi 802.11 b/g/n, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0, patru porturi USB 2.0, un HDMI şi un micro USB OTG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: