Următorul Asus ZenFone va avea cameră foto dublă [VIDEO]

Următorul Asus ZenFone va avea cameră foto dublă [VIDEO]

Taiwanezii de la Asus încearcă să se facă remarcați pe piața de smartphone-uri, iar gama Asus ZenFone a reușit să îi aducă în centrul atenției. S-ar părea că următorul model va fi și mai atrăgător, potrivit Geeky Gadgets

zenfone

Se zvonește de ceva timp că se pregătește lansarea unui nou Asus Zenfone. Acum, compania a publicat și un video de teasing pe pagina de Facebook, iar din clip putem extrage un detaliu important.

Smartphone-ul ar putea avea un ecran de 5,5 inch și își va face apariția la CES 2015, însă detaliul cel mai important este situat pe partea din spate.

Mai exact, noul Asus ZenFone va fi dotat cu două camere foto principale. Rămâne de văzut cum au implementat taiwanezii această tehnologie.

Camerele foto duble au mai fost văzute pe dispozitive, HTC One M8 fiind cel mai recent exemplu. În cazul acestui telefon, camerele îi permit utilizatorului să refocalizeze o fotografie după ce a realizat-o.

O idee mai bună, totuși, ar fi folosirea sistemului de camere pentru a surprinde fotografii mult mai bune în condiții de lumină scăzută. Dacă cei de la Asus vor reuși să aducă inovație în domeniul fotografiei cu smartphone-ul, vor primi atenția tuturor.

Compania are deja trei modele de Asus ZenFone pe piață, cu dimensiuni de 4, 5 și 6 inch. Noul model ar intra la fix în această gamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: