18 aug. 2014 | 09:15

Următoarele tablete de la Acer poartă numele de Aspire Switch

ACTUALITATE
Următoarele tablete de la Acer poartă numele de Aspire Switch

Sub numele de Aspire Switch se pare că vor fi construite toate tabletele noi şi sistemele hibride create de cei de la .

acer-aspire-switch-11

Fără ca această informaţie să fie confirmată oficial de compania din Taiwan, se pare că cei de la Acer se pregătesc să îşi reactualizeze oferta de tablete cu Windows 8.1 folosind un nou branding.

Deşi nu are o poziţie foarte impresionantă în piaţa de plănuieşte să remedieze această situaţie folosind seria Acer Aspire Switch. Aceste noi dispozitive se vor încadra în categoria hibridelor ce pot fi folosite atât ca tablete dedicate, cât şi ca notebook-uri, prin intermediul unui dock cu tastatură.

Primul dispozitiv din noua seria va fi Acer Aspire Switch 11 şi va fi disponibil în două versiuni cu nume de cod diferite, Acer SW5-111 şi SW5-171. Acest informaţii au fost obţinute dintr-un document intern al companiei scăpat recent pe internet. Plecând de la nomenclatorul anterior al produselor companiei, este foarte probabil ca aceste gadgeturi să fie construite în jurul unui panou de 11,6 inci. În ceea ce priveşte arhitectura hardware, unui dintre ele va fi construit pe platforma Intel Bay Trail, în timp ce celălalt va face un upgrade până la Intel Haswell.

Fără a şti o dată exactă de lansare pentru nici unul dintre cele două hibride, se pare că există deja câteva rapoarte care detaliază specificaţiile exacte la care ne putem aştepta. Aspire Switch 11 SW5-111 va veni cu un Intel Atom Z3745, 2GB RAM şi 32GB de memorie internă, în timp ce, la un preţ probabil mai mare, veţi putea achiziţiona un SW5-171 cu un Intel Core i3-4012Y, 4GB RAM şi o memorie internă de 64GB.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele