Un tester ne arată ce putem face în Assassin’s Creed: Unity [VIDEO]

Un tester ne arată ce putem face în Assassin's Creed: Unity [VIDEO]

Un angajat al Ubisoft s-a decis să împărtășească cu toată lumea un clip video în care demonstrează gameplay-ul din Assassin’s Creed: Unity.

assassins_creed_unity_game-wide

În imagini, putem vedea un nou mod ce va putea fi jucat când titlul va fi lansat. Assassin’s Creed: Unity va ajunge pe console și PC-uri la sfârșitul lui 2014.

Modul demonstrat în clip se numește Rifts, iar jucătorul trebuie să fugă pe un traseu, să colecteze informații și să bată scorurile obținute de prieteni.

Jucătorul este presat de timp și o voce explică cum datele colectate sunt trimise către un laborator. La sfârșitul jocului se arată câtă informație a fost colectată și banii primiți pentru ea.

Mai interesant este faptul că jucătorii vor putea parcurge anumite nivele cu personajele din alte jocuri ale seriei. În imagini îi putem observa pe Altair (Assassin’s Creed 1), Eizo (Assassin’s Creed 2) , Shao Jun (Assassin’s Creed: Embers) , Haytham (Assassin’s Creed 3), Aveline (Assassin’s Creed: Liberation) și Edward Kenway (Assassin’s Creed 4).

Clipul video a fost publicat pe rețeaua Reddit, de către o persoană care susține că este un tester. Acesta explică scopul modului Rift: ”trebuie să colectezi date de pe hartă pentru a găsi locul de pe hartă în care este prins un asasin”. ”Datele sunt de trei feluri. Cele statice valorează 10 puncte, cele dinamice, 20 de puncte, și cele criptate 50 de puncte”, mai spune el.

Reprezentanții Ubisoft au refuzat să comenteze pe tema acestui clip, dar au încercat să oprească răspândirea lui. Clipul de pe Youtube a fost scos, dar încă mai poate fi găsit pe alte site-uri de video hosting. Vizionare plăcută!