Un telefon Nokia Lumia 920 a luat foc la încărcare

, 08 Sep, 08:30

După ce am văzut numeroase cazuri de iPhone-uri şi telefoane , acum atragem atenţia asupra unui Nokia Lumia 920.

nokia lumia-920-fire

Lansat în urmă cu mai bine de un an, a fost pentru mult timp un vârf de gamă al producătorului finlandez, iar de curând a beneficat şi de o actualizare la Windows Phone 8.1. Din păcate, se pare că unui utilizator din Brazilia nu i-a purtat noroc.

Potrivit PhoneArena ne confirmă că Nokia Lumia 920 a luat foc în timp ce era ţinut la încărcat. Partea interesantă este că, deşi urmele respectivei experienţe sunt evidente în imaginea de mai sus, aparatul a continuat să funcţioneze după eveniment.

Proprietarul telefonului a afirmat chiar şi că, deşi are emoţii în a-l folosi în continuare, smartphone-ul său se reîncarcă fără probleme, particularitate destul de greu de înţeles. Dacă informaţiile se confirmă, această poveste nu face decât să sporească şi mai mult mitul anduranţei telefoanelor Nokia care, în urmă cu câţiva ani erau scăpate de la etaj fără urmări majore. Partea tristă a poveştii este că, atunci când a s-a dus să-l schimbe sau să-l repare, oficialii Nokia l-au refuzat, pentru simplul fapt că-i expirase garanţia în urmă cu 2 luni.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail