Un nou Samsung explodat – Un Galaxy S2 a ars o fetiţă de 7 ani

Un nou Samsung explodat - Un Galaxy S2 a ars o fetiţă de 7 ani

Este incredibil numărul victimelor generate de telefoane care explodează, precum telefonul Samsung Galaxy S din imaginea de mai jos.

Samsung Galaxy S

Începe să nu mai fie nici o surpriză faptul că telefoanele mobile de . Am raportat tot mai multe astfel de evenimente, cu un procent alarmant dintre ele vizând modele ale celor de la Samsung.

De această dată este vorba de o fetiță pe nume Ariana Aitzhan, al cărei telefon Galaxy S2 a în buzunar, în timp ce se juca la ea în grădină. Nu cred că mai este nevoie să spunem că fetița, în vârstă de 7 ani, a dobândit o frică imensă de smartphone-uri, în urma acelui Samsung explodat. Evenimentul a avut loc în capitala Kazakhstan-ului, Astana. Fetiţa a început instantaneu să strige, moment în care părinţii au văzut lângă copilul lor aflat în suferinţă telefonul Galaxy S2 care tocmai explodase la ea în buzunar.

Experienţa a fost atât de gravă, încât a fost necesar un transplant de piele în zona afectată. Imediat după eveniment, fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital şi la scurt timp tatăl a dat o declaraţie presei. ,,Când a explodat, ea striga şi cerea ajutor, un vecin care a fost cel mai aproape i-a smuls pantalonii de pe ea şi a spus că o bucată de piele s-a dezlipit cu ei. Arderile au fost îngrozitoare, au ajuns până la os.”

Mai rămâne acum să aflăm dacă telefonul Samsung explodat, acel Galaxy S2, folosea o baterie originală şi a fost încărcat în condiţii normale. Indiferent însă de aceste elemente, astfel de evenimente sunt foarte triste şi sper să aibă loc din ce în ce mai rar.

Citește și: