Un nou Samsung explodat – Un Galaxy S2 a ars o fetiţă de 7 ani

Un nou Samsung explodat - Un Galaxy S2 a ars o fetiţă de 7 ani

Este incredibil numărul victimelor generate de telefoane care explodează, precum telefonul Samsung Galaxy S din imaginea de mai jos.

Samsung Galaxy S

Începe să nu mai fie nici o surpriză faptul că telefoanele mobile de . Am raportat tot mai multe astfel de evenimente, cu un procent alarmant dintre ele vizând modele ale celor de la Samsung.

De această dată este vorba de o fetiță pe nume Ariana Aitzhan, al cărei telefon Galaxy S2 a în buzunar, în timp ce se juca la ea în grădină. Nu cred că mai este nevoie să spunem că fetița, în vârstă de 7 ani, a dobândit o frică imensă de smartphone-uri, în urma acelui Samsung explodat. Evenimentul a avut loc în capitala Kazakhstan-ului, Astana. Fetiţa a început instantaneu să strige, moment în care părinţii au văzut lângă copilul lor aflat în suferinţă telefonul Galaxy S2 care tocmai explodase la ea în buzunar.

Experienţa a fost atât de gravă, încât a fost necesar un transplant de piele în zona afectată. Imediat după eveniment, fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital şi la scurt timp tatăl a dat o declaraţie presei. ,,Când a explodat, ea striga şi cerea ajutor, un vecin care a fost cel mai aproape i-a smuls pantalonii de pe ea şi a spus că o bucată de piele s-a dezlipit cu ei. Arderile au fost îngrozitoare, au ajuns până la os.”

Mai rămâne acum să aflăm dacă telefonul Samsung explodat, acel Galaxy S2, folosea o baterie originală şi a fost încărcat în condiţii normale. Indiferent însă de aceste elemente, astfel de evenimente sunt foarte triste şi sper să aibă loc din ce în ce mai rar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: