Un tânăr a suferit o hemoragie craniană după o sesiune de gaming nonstop

Un tânăr a suferit o hemoragie craniană după o sesiune de gaming nonstop

Doar trei zile au fost suficiente ca un tânăr să facă hemoragie internă la nivelul craniuluii după nonstop.

dependenta jocuri video

Au existat multe studii şi cazuri individiduale care au scos la iveală . Chiar dacă gamingul este perceput ca o sursă de divertisment, în mai multe instanţe s-au înregistratoorrrrri decese şi probleme grave de sănătate după perioade extinse de gaming nonstop.

În cel mai recent dezastru de acest fel, un tânăr din China a fost trimis la spital după un maraton de gaming de trei zile. Acesta avea 26 de ani şi era din provincia Hunan. După o periodă de trei zile şi trei nopţi, a căzut de pe scaun la un internet cafe, din ceea ce la prima vedere părea oboseală extremă. În realitate, a fost diagnosticat cu hemoragie craniană, un vas de sânge explodându-i pe creier.  Cu o greutate de aproximativ 100 de kilograme, tânărul a mâncat în toată această perioadă bucăţi de pui prăjit şi sucuri carbohidrate.

Din fericire, a supravieţuit, cu toate că o parte din consecinţe pot fi permanente. Paralizia parţială se va număra printre urmările temporare, în schimb, este foarte probabil să rămâne cu un impediment de vorbire şi cu alte afecţiuni mentale.

O cantitate prea mare din ceva bun îţi poate face rău, iar acest scenariu detaliat de Voice of China se încadreză fără probleme în această categorie.

Citește și:
Etichete: