Un nou concept iWatch – simplu și clasic

, 10 Mar, 11:50

Chiar dacă nu ştim nimic oficial despre , internauţii creativi îşi manifestă în continuare talentul pe marginea acestui subiect.

concept iwatch

Majoritatea smartwatch-urile disponibile la această oră pe piaţă emană un aer ostentativ de gadget, fără a se potrivi neapărat utilizatorilor care au o afinitate pentru ceasuri clasice. Deşi Apple s-ar putea la un moment dat să creeze un astfel de aparat, până atunci, avem deja multe concepte interesante care vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de utilizatori.

De această dată, ne-a atras atenţia noul al studentului la design Tomas Moyano din Argentina. Cu o sensibilitate pentru produse Apple, acesta propune o idee complet diferită faţă de ce am mai văzut până acum. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, designul este unul clasic, cu o faţă rotundă şi un accent pe simplitate. Scoţând din ecuaţie butoanele, porturile şi difuzoarele, rezultatul este mai trainic, datorită faptului că e rezistent la apă şi praf. Având în vedere zgomotul de afară, de cele mai multe ori, un avertisment sonor nu este foarte evident. Ca urmare, întreaga parte de anunţare a notificărilor preluate de la smartphone, de această dată, se realizează prin vibraţii. În final, acest smartwatch ipotetic încorporează nişte elemente interesante şi asta e cel mai important.

Presimt că în următoarele luni vom vedea multe astfel de variante de concept iWatch, în acelaşi ritm în care dezbatem concepte de iPhone. Personal, m-aş bucura ca Apple să ne lase cu gura căscată cu un smartwatch deosebit, nu cred însă că acest lucru se va întâmpla prea curând.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail