11 mart. 2014 | 10:17

Un nou concept iPhone Air pune zvonurile cap la cap [VIDEO]

ACTUALITATE
Un nou concept iPhone Air pune zvonurile cap la cap [VIDEO]

Dacă tot au circulat foarte multe zvonuri despre iPhone 6 pe internet în ultimele săptămâni, cineva le-a agregat într-un concept de .

iphone-air-concept

MacBook-urile s-au subţiat semnificativ odată cu MacBook Air. iPad-ul s-a reinventat anul trecut odată cu lansarea noului model de iPad Air. Pentru că nu este exclus ca Apple să aplice acelaşi sistem şi pentru , un internaut pasionat a creat un concept foarte interesant de iPhone Air.

Indiferent dacă-l numim iPhone Air sau iPhone 6, dispozitivul de mai jos este întruchiparea unui număr foarte mare zvonuri care circulă deja de câteva luni pe internet. Acest concept este construit în jurul unui display Full HD de 4,7 inci de cristal safir. Fără a se distanţa prea mult de dimensiunile iPhone-ului 5S, doar 8% în plus, creşterea diagonalei ecranului a fost posibilă prin micşorarea semnificativă a ramelor de pe fiecare parte. Are 7 milimetri grosime. Camera a beneficiat de un salt până la 10 megapixeli şi este capabilă de stabilizare optică a imaginii (OIS).

Chiar şi dacă este aproape sigur că mai sunt mai bine de şase luni până când vom vedea un nou smartphone marca Apple, asta nu ne împiedică să ne bucurăm de clipuri precum cel de mai jos. Aproape că nici nu contează dacă ceea ce vedem este sau va fi vreodată adevărat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele