iPhone Air este un concept foarte probabil pentru iPhone 6

iPhone Air este un concept foarte probabil pentru iPhone 6

Avand in vedere ca Apple se inspira intern pentru produse noi, din produse existente, un inspirat din iPad Air nu este deloc exclus, iPhone Air.

Apple iPhone 6 iPhone Air 1

Foarte mult timp s-a zvonit ca noul iPad, generatia a cincea, va avea trasaturi comune de design cu iPad mini. In cadrul evenimentului de lansare de acum cateva saptamani, acest trend a fost confirmat si rezultatul a fost ceea ce numim acum iPad Air.

Pentru ca odata cu iPhone 6 ne asteptam ca Apple sa introduca un nou design pentru popularul smartphone, nu este deloc exclus ca trasaturile dominante de design sa fie un amestec intre iPhone 5S si iPad Air. De aici a pornit si numele conceptului din imaginile alaturate, iPhone Air. Daca se va materializa, acest concept respecta trendul introdus in urma cu cativa ani, stand la baza unui telefon mai subtire si mai usor decat modelul anterior.

Fata de iPhone 4 sau iPhone 5, linile patratoase de design, foarte bine definite vor fi inlocuite cu trasaturi si unghiuri curbate care aduc aminte de iPhone-ul 3G si, desigur, de recent lansatul iPad Air. In cazul in care va deveni realitate, acest model ar putea foarte bine sa incorporeze intr-un mod confortabil si tranzitia de la ecranul actual de 4 inci la un . Intr-o piata guvernata de phablet-uri cu Android, aceasta schimbare de dimensiune este inevitabila.

In ceea ce priveste conceptul celor de la CiccareDesign, din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai plauzibile pe care le-am vazut in ultimul an. Daca nu as sti adevarul, as fi chiar tentat sa cred ca un eventual iPhone Air este rezultatul efortului creativ al lui Jony Ive, vicepresedintele responsabil de design din cadrul Apple.

Apple iPhone 6 iPhone Air 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: