Un monitor pentru gamerii adevărați: Philips 272G5DYEB vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC

Un monitor pentru gamerii adevărați: Philips 272G5DYEB vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC

Philips anunță lansarea unui nou monitor pentru gameri. Modelul Philips 272G5DYEB are o diagonală de 27 inch şi se bucură de tehnologia NVIDIA G-SYNC, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Philips 272G5DYEB_2

Monitorul dispune de o rată de refresh de 144 Hz și actualizează conţinutul de pe ecran aproape cu de două ori şi jumătate mai des în comparaţie cu un monitor standard. Permiţând procesorului grafic să controleze rata de refresh, acesta oferă o imagine ultra omogenă ce include imaginile cruciale care, în alte condiţii, lipsesc de pe monitoarele cu rată de refresh standard. Gamerii pot ţinti precis obiectele şi astfel îşi pot îmbunătăţi performanţele.

NVIDIA G-SYNC

Un mare neajuns atunci când vine vorba despre gaming pe un monitor standard, cel puţin în cazul gamerilor, este frame rate-ul scăzut, caracteristică ce poate face ca obiectele să apară neregulat dintr-un loc în altul pe ecran. Tehnologia NVIDIA G-SYNC este concepută pentru gamerii care caută un display care se ridică la nivelul aşteptărilor lor.Datorită plăcii grafice avansate, Philips 272G5DYEB  este un monitor pe măsura reflexelor ultra rapide ale gamerilor experimentați. Acesta reconcepe imaginea de pe ecran până la 144 ori pe secundă, făcând ca obiectele să apară natural în cadru şi să fie mult mai uşor şi precis de ţintit.

Performanţa tehnologiei G-SYNC este obţinută prin sincronizarea ratei de refresh a display-ului cu procesorul grafic, oferindu-i acestuia control asupra timpului de actualizare a display-ului. Rata de refresh a monitorului se adaptează constant la rata de cadre care este comunicată de către procesorul grafic. Acest proces elimină tearing-ul şi stuttering-ul, efecte care diminuează experienţa de gaming. De asemenea, procesul minimalizează în mod semnificativ efectul de lag. Datorită noii tehnologii, scenele apar întregi, obiectele sunt randate cu o claritate uimitoare iar modul de joc devine extem de fluent.

Cu ajutorul unui ecran de 27 inchi, un timp de răspuns de 1ms GTG şi suport Full HD, gamerii vor experimenta un mod de vizualizare extraordinar pe noul display, ce oferă  culori luminoase şi reproducere superioară a imaginii.

Philips 272G5DYEB – conectivitate

Tehnologia Display Port oferă o performanţă mai bună în comparaţie cu standardul DVI, permiţând folosirea unor cabluri cu lungimea de până la 15 metri lungime şi rate de transfer de date de 21,6 Gbps. Porturile USB 3.0 asigură că utilizatorii pot beneficia de transfer rapid prin USB, o viteză de aproximativ 10 ori mai mare decât standardul USB 2.0. Aceste opţiuni de conectivitate recomandă noul monitor Philips ca o alegere excepţională nu doar pentru gaming şi filme, dar şi pentru utilizarea obişnuită de acasă sau de la birou.

Noul monitor Philips 272G5DYEB cu NVIDIA G-SYNC va fi disponibil în Europa la sfârşitul lunii octombrie 2014.

Citește și: