Filmul World of Warcraft primește o dată de lansare oficială

Filmul World of Warcraft primește o dată de lansare oficială

Blizzard a anunțat în cadrul evenimnetului BlizzCon, o dată de lansare oficială pentru filmul World Of Warcraft. Aceasta va fi 18 decembrie 2015.

World-of-Warcraft-Movie

Filmul este încă în stadiul de proiect, respectiv nu s-a început filmarea propriu-zisă a acestuia. Ideea filmului se va baza pe primul contact dintre Orci și oameni, Lothar și Durotar. Prima impresie a publicului atunci când s-a discutat despre film a fost că acesta va fi o animație. Blizzard dorește însă o reprezentare fotorealistică a acestuia, cel mult jumătate din secvențe find generate pe computer, iar cealaltă jumătate, filmată.

Nu se știe încă ce părți ale Azeroth-ului vor fi reprezentate în film, însă Blizzard promite că va fi extrem de realistic și foarte detaliat în acest sens. Chiar dacă spectatorul nu are habar de jocul World Of Warcraft va putea înțelege și savura acțiunea. Fanii însă, vor putea asocia multe din elementele filmului cu jocul.

Fiecare caracter va avea un rol vital în cadrul filmului, cea mai importantă fiind desigur lumea în care se desfășoară acțiunea. Blizzard ar fi putut realiza o serie de filme pentru fiecare lume în parte însă a decis că dorește doar unul singur. Vom vedea pe parcursul acestor doi ani ce noi detalii vor fi dezvăluite despre acesta.