07 mart. 2014 | 17:00

Un automat Seeds of Change oferă seminţe pentru tweet-uri

ACTUALITATE
Un automat Seeds of Change oferă seminţe pentru tweet-uri

Oficialii mişcării Seeds Of Change, menită să stimuleze agricultura în diverse zone ale globului, s-au gândit să ofere seminţe pentru tweet-uri.

Seeds of change twitter vending machine automat

În mod obişnuit, cei mai mulţi dintre noi asociem automatele din mall-uri, gări şi alte locaţii cu cafele, lapte, sandwich-uri şi alte câteva produse perisabile. Cei de la Seeds of Change, prin intermediul câtorva automate poziţionate în diverse zone din Statele Unite, oferă cu totul alte produse.

Deşi nu este foarte evident în imaginea de mai jos, pe fiecare raft al automatului sunt disponibile seminţe. Acestea provin din cultura proprie a Seeds Of Change, o companie specializată pe legume şi diverse alimente bio. Încercând să stimuleze agricultura în general şi produsele bio în particular, seminţele nu pot fi achiziţionate cu bani, ci sunt oferite gratuit tuturor celor care postează un mesaj pe . Deşi nu poate nimeni să verifice conţinutul respectivelor postări, ideea este ca cel care îşi doreşte seminţe, să scrie cum şi-a propus să înfluenţeze într-un mod pozitiv comunitatea în care trăieşte. Ataşând implicit tag-ul #PledgeToPlant acelaşi doritor trebuie să promită că respectivele seminţe vor fi plantate.

În condiţiile în care rata celor care se orientează către agricultură ca afacere sau mod de supravieţuire nu este foarte mare, mai ales în ţări civilizate precum Statele Unite, ideea descrisă mai sus mi se pare un mod foarte bun pentru a combina tehnologia modernă cu .

seeds-of-change

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele